- Annons -

Hammarstrands Camping, Stugby, Fiske & Kafé

Campingplatsen ligger vackert i dalen mellan Östersund och Sundsvall längs Indalsälven. Det är ungefär en timmes bilresa i båda riktningarna. Vår camping är grön och omgiven av natur.

Vill du vakna till tystnad eller fågelsång? Det kan du uppleva på Hammarstrands camping varje morgon!

Vår camping är vackert belägen mitt i naturen, intill Indalsälven med en fantastisk utsikt, som bjuder dig lugn och ro. Campingplatsen ligger i Ragundadalen mitt emellan Östersund och Sundsvall, drygt en timme bort i båda riktningarna.

Hammarstrands camping har 30 platser med el. Där finns också ett antal stugor som du kan hyra för en natt eller en längre period. Flera stugor rymmer fyra personer och två stugor två personer. Cirka hundra meter från campingen finns också en villa / stuga för fyra personer att hyra.

På campingen finns flera vattenkranar och hela området är väl upplyst. Det uppvärmda servicehuset har just renoverats i modern stil. Där hittar du toaletter, duschar, handikapp-toalett och –dusch och ett fullt utrustat kök med matplats. Där finns också en tvättmaskin och torktumlare, deponi för din kemtoalett och vattenkran för fyllning av husvagnens vattentank. Duscharna är gratis att använda för gäster, rymliga och underbart varma.

I receptionen finns ett café där du kan köpa en fika (kaffe med lite godsaker). Vi säljer olika typer av bakverk, färdigglass och äkta svensk glass, som är producerad med hjälp av vindkraft. Vill du äta någonting så säljer vi små rätter som toast, olika smörgåsar och genuina nederländska croquetter och korvar. Till middag serverar vi även mat som du kan äta i caféet??eller ta med dig till din egen plats. En välfylld frukostkorg kan du beställa dagen innan. Vi kan även leverera en frukostbuffé för större grupper.

Intill campingplatsen finns en uppvärmd pool, som är gratis att använda. Om du föredrar att bada i Indalsälven finns det en strand på kort avstånd.

I Hammarstrand hittar du allt du behöver, till exempel matbutiker, bank, bankomat, bensinstation, apotek, vårdcentral, tandläkare, systembolag, husdjursaffär, byggmarknader, bilverkstad, pizzeria och flera andra restauranger.

Hundar är välkomna till campingen, så länge de är kopplade. Även hundar kan njuta av ett dopp i Indalsälven. I framtiden kommer en hundlekplats att byggas på campingen, där hundarna kan springa fritt och leka med varandra.

Vi har öppet året runt. Du kan boka campingplats för både kortare och längre vistelser. För längre perioder under tiden maj-september eller oktober-april finns fem säsongsplatser att hyra.

Om du vill ha mer information får du gärna kontakta oss via e-post eller telefon.

Välkomna till Hammarstrands camping!

Rob och Brenda


Hammarstrands Camping, Stugby, Fiske & Kafé
koppelhällsvägen, 18
84432 Hammarstrand
+46 (0)768259320
+46 (0)768259320