Valbackens Toppstuga

Valbackens Toppstuga, caféet med Höglandets vackraste utsikt

Valbackens Toppstuga är ett sommaröppet café med en vidunderligt vacker utsikt över Ingatorp och Smålands Högland. Här kan du njuta av lugnet och det vackra landskapet medan du tar dig en härlig go´fika eller en svalkande glass. Prova gärna vår berömda och uppskattade räkmacka. Vill ni se vad vi har mer att erbjuda på menyn så klickar ni här.
Valbackens Toppstuga har fungerat som café sedan slutet av 60-talet och har varit ett kärt besöksmål för många. Hit kommer så väl bybor som turister från när och fjärran och mer än många är de MC-åkare som besöker oss varje sommar. MC-åkare har 10% rabatt på allt i caféet. Detta gäller även cyklister tillhöriga någon cykelklubb.
Det går också bra att boka Toppstugan för större sällskap. Vi har 24 sittplatser inomhus och 50-56 sittplatser på uteserveringen. Uteserveringen är under tak och ni har hela den fantastiska utsikten framför era fötter.
Caféet drivs sedan sommaren 2018 av Regnbågsdalen Café & Guesthouse i Ingatorp. Tanken är att långsiktigt utveckla Toppstugan och försöka lyfta detta fantastiska ställe till, om inte dess forna storhetstid, så iallafall en god bit på väg.
Vi önskar er varmt välkomna till oförglömlig fikastund/Karina och Gunnel
Toppstugan är öppen fr.o.m. den 15 juni t.o.m. den 18 augusti 2019.
Öppettiderna är kl. 11:00 – 17:00 tisdag – söndag. Måndagar stängt.
Följ oss gärna på Facebook och Instagram. Då får ni alla uppdateringar på en gång och hänger med på vad som händer på Toppstugan.


Valbackens Toppstuga
Valbacksvägen 1
570 31 INGATORP
0381-210 04