- Annons -

Catch & Relax - fiskeguide i Stockholms Skärgård

Härliga fisketurer med fiskeguide i Stockholms Skärgård med familj, vänner eller företaget. Vårt guidade fiske sker efter gädda, havsöring eller abborre antingen på spinn- eller flugfiske. Små till stora grupper och helt efter era önskemål. Välkomna!

Catch - upplevelse och utbildning. Vår passion är att dela med oss så mycket vi kan av våra kunskaper och erfarenheter, men också en njutbar dag i världens vackraste miljö. I god tid innan vi ger oss av planerar vi dagen tillsammans. Givetvis tar vi hänsyn till vädret som bidrar till olika former av naturupplevelser.
Vi har våra favoritställen för fiske beroende på årstid och väderlek. Ibland kan det innebära lite resväg, men då ser vi till att turen blir en upplevelse i sig och inte bara en förflyttning.
Våra sportfiskeguider har lång erfarenhet av fiske i Stockholms skärgård samt Mälaren och omfattande nautisk utbildning. Allt för att du som gäst skall få en unik upplevelse och känna dig trygg ombord.

Relax - koppla av och njut i Skärgården. Avsluta dagen med en bastu och en härlig måltid i skärgården. Härliga fiskeäventyr och totala upplevelser. Catch & Relax hjälper er med allt från ett halvdags fiskearrangemang till den totala skärgårdsupplevelsen med konferens-möjlighet och middag tillsammans med en rad olika samarbetspartners i Vaxholms området och andra delar av Skärgården och Mälaren.

Allt i detalj skräddarsytt och anpassat efter era önskemål.


Catch & Relax - fiskeguide i Stockholms Skärgård