- Annons -

Johnssons Gård i Träslövsläge

Johnssons Gård utanför Träslövsläge på den halländska västkusten är ett annorlunda och trevligt besöksmål på landet som går i matens, hantverkets & hälsans tecken. Öppettider för samtliga företag hittar du på www.johnssonsgard.se/oppettider. Välkommen!

Ett annorlunda och trevligt besöksmål på landet, som går i matens, hantverkets och hälsans tecken.

Johnssons Gård är ett mysigt företagscentrum på landet. I de renoverade gamla ladugårdarna hittar du både café och bageri, restaurang, krukmakeri med butik, blomsteraffär, bryggeri och en hel träningsanläggning. Vi finns cirka 7 km söder om Varberg, ett par km öster om Träslövsläge, på lagom cykelavstånd från Varberg och Kattegattleden! Öppettider finner du på respektive företags hemsida och andra kanaler eller på www.johnssonsgard.se/oppettider. Välkommen till landet!

Utanför en del av det gamla tjurstallet ligger gårdsrestaurangen Spiseriet. Krögarna Peter Halldén, Linus Boman och Martin Anneflod erbjuder här en spännande meny i fantastisk miljö. Här kan man njuta av mat från det Nordiska köket, producerat av lokala råvaror, förädlade med traditionella tillagningsmetoder och rökgrillarna. God mat, väl utvalda drycker, ost, chark och delikatesser att spisa på plats eller ta med hem.
www.spiseriet.se

Tjejerna inne på Sikta Stenugnsbageri erbjuder allt från långjästa surdegsbröd, sötebröd, tårtor, konfektyr och något matnyttigt. Här serveras frukost, fika och något lätt till lunch. Bageriet består av en stor produktionsdel och en butik med café. Allt som säljs tillverkas med så rena, närproducerade råvaror som möjligt – noga utvalda och helst ekologiskt odlade – för att sätta minsta möjliga avtryck på miljön. Under den varma årstiden tillverkar de även sin populära glass, som med fördel avnjutes på den mysiga innergården.
www.siktastenugnsbageri.se

NackhelleHem är en mysig blomster- och inredningsbutik. Här kan du köpa säsongens uteplantor, fina presenter, snittblommor, buketter och beställa blomsterbinderier. En del småskaligt producerade varor från lokala tillverkare hittar du också i sortimentet. Så här hittar du med säkerhet blomman för dagen och annorlunda små ting till hemmet
www.nackhellehem.se
På innergården finns keramikverkstaden och butiken Verkstan med Vänner. Med mycket kärlek tillverkar Therese & Jessica fantastisk brukskeramik, håller drejkurser och bjuder mycket på sig själva. I Verkstan hittar du även olika sorters hantverk tillverkat av flera av deras vänner och kollegor. Det ger ett spännande urval!
www.verkstanvbg.se

På gården finns en av Sveriges häftigaste träningsanläggningar! Golden Wellness har allt du behöver för ett skönt träningspass - stor träningslokal med gym och omklädning, utegym, lång hinderbana, padelbanor, multicourt med fitnessyta och tennisbana samt härliga träningskamrater!
Eller letar du efter en passande aktivitet för företaget, möhippan/svensexan, din förening eller skolklass? Petra & Håkan skräddarsyr dagen så att upplevelsen blir den bästa för varje sällskap. High five!
www.goldenwellness.se

Subbe Bryggeri, som drivs av Martin Sunesson och Titti Larsson, brygger öl som de själva gillar med fokus på kvalitet, utveckling och ölkultur. Affärsidén är att alla ska kunna hitta ett öl som man tycker om, oavsett tidigare erfarenheter eller smakpremisser. I det gamla mjölkrummet sker det magi när malt, humle, jäst och vatten blir till öl - i många olika varianter. Smaka den gyllene drycken inne på Spiseriet eller beställ en ölprovning för dig och ditt gäng. Även Folkölsbutiken har öppet vissa tider - se hemsidan.
www.subbebryggeri.se


Johnssons Gård i Träslövsläge
Vare 47
432 91 Varberg
070-3086964