Spirans Rum & Logi Trollhättan

Spirans Rum och Logi passar dig som är ute efter ett familjärt och mysigt boende med lugn och stillhet. Vi finns i den gamla delen av staden, i området Strömslund, endast 2 km från centrum.

Trollhättans vackra natur och kanal finns direkt runt knuten och du har gångavstånd till härliga vandringsleder och utsiktsplatser där du kan njuta av en fantastisk utsikt över fallen och staden.
Spirans Rum och Logi är beläget i en gammal kyrka, från början av 1900-talet, som är omgjord till mysiga och ombonade rum. På gården erbjuder vi 8 parkeringsplatser samt utlåning av cyklar om så önskas.
Vi har 12 rum och totalt 20 bäddar. 4 duschar och 5 toaletter i gemensamma utrymmen. Ett av våra rum erbjuder också dusch och toalett på rummet. Vi har en samlingslokal där 30 personer kan vistas tillsammans. Kanske vill en skolklass hyra den som sovsal? Eller vill din förening ha någonstans att vara? Vi hjälper dig att anpassa den efter ert önskemål.
5 min från Spirans hittar du en COOP butik med stort utbud. Där kan du handla din egen frukost för att sedan tillaga i något av våra kök. Alla gäster har tillgång till våra 2 kök med samtliga köksredskap du behöver för matlagning. Du får också tillgång till kylskåp där du kan förvara din mat.

Trådlös Internetaccess ingår i priset och finns på alla rum och allmänna utrymmen. I vår Lounge kan du slappna av efter en lång arbetsdag eller bara vara om du vill det. Du kan också välja att kika på tv eller äta något gott vid våra matbord eller bara slappna av i någon av våra soffor. Då känns det kanske till och med nästan som du är hemma.


Spirans Rum & Logi Trollhättan