Holsljunga Camping & Café

Holsljunga Camping & Café är en lugn och fridfull naturcamping som ligger vid en underbar strand

Vi har 40 platser med el och några utan, alla med utsikt över Holsjön, nära till att ta ett dopp när andan faller på. Förutom campingplatser finns även några stugor. Servicebyggnaden är nära med duschar, toaletter och kök under tak. Stor grill för våra gäster finns utanför receptionen och mindre grillar finns att låna.
För barn finns en lekstuga och liten sandlåda på campingområdet. På stranden finns en liten rutschkana, förutom sand och vatten, att leka med. Vid campingen finns en mycket stor gräsplan, gott om plats för fotboll, volleyboll, brännboll, agility, mm. Ca 500 meter från campingen finns en skola med lekplats med gungor, klätterställningar, mm. där barnen kan roa sig.
Två naturstigar utgår från campingen och går i fin natur ut på näset, den ena 1,7 kilometer och den andra 2,7 kilometer, perfekt för promenader och löpning, med eller utan hund. Längs stigarna finns både några träningsredskap och rast- och grillplatser.
Hundar är välkomna på campingen och på en del av stranden är hundar tillåtna.
Holsjö strand är ca 300 meter lång och erbjuder såväl ett underbart badliv som ett bra fiske med både gös, abborre och gädda. Hos oss kan du hyra båt eller kanot för att fiska och utforska sjön och de fina öarna. Vi säljer fiskekort.
I samma hus som receptionen finns café och minibutik. I caféet finns alltid kaffe och hembakat fika, glass, våfflor och enklare mat. I minibutiken finns det godis, snacks, läsk och hygienartiklar, tex solkräm, tandborstar och plåster.


Holsljunga Camping & Café
Fridolfs väg 3
512 64 Holsljunga
0709696260
0709696260