Mitt Tips

Sverige är rikt på fantastiska utflyktsmål!
Dela med dig av dina bästa tips på utflykter, sevärdheter eller aktiviteter med en bild.


Mitt Tips på utflyktsmål i Sverige:
Du klickar på TA EN BILD med din mobilkamera där du befinner dig, fyller i all information och trycker sedan på SKICKA. Har du aktiverat platsindikation i mobilen, så positioneras ditt tips automatiskt på kartan.

eller
Bilden får gärna vara i liggande format (16x9)
Typ:
Namn:
Kommun:
Beskrivning:
Ditt namn:
Din e-postadress
Fotograf

Genom att skicka in mitt tips, så har jag godkänt övriga villkor här nedan. *Mitt Tips placering på kartan

 

* Övriga villkor för inskickat material
När jag skickar in bild och beskrivning enl. ovan till Turistkanalen, ger jag Turistkanalen rätten att fritt, utan begränsning i tiden, framställa exemplar av materialet och tillgängliggöra materialet för allmänheten i alla Turistkanalens kanaler, som till exempel Turistkanalen.se, Turistmassan.se och Turistbloggen.com samt i våra kanaler på sociala medier. Jag ger också Turistkanalen rätt att göra mindre justeringar i materialet, dock utan att förändra innebörden eller förvanska innehållet. Turistkanalen har dock ingen som helst skyldighet att använda eller publicera inskickat material.

I den mån materialet som jag skickar in till Turistkanalen, helt eller delvis, belastas av rättigheter från andra rättighetsinnehavare garanterar jag att jag har rätt att använda sådant innehåll och att jag har rätt att till Turistkanalen upplåta en rätt att använda sådant innehåll på det sätt som beskrivs ovan. Om du ångrar ditt publicerade inlägg eller vill korrigera något, mejla mitt.tips@turistkanalen.se